.

NORVEÇ'E GİDİP MUTLU BİR ŞEKİLDE YAŞAMAK İÇİN 14 SEBEP

Norveç'teki insanlar için uzun zaman "Sert insanların ülkesi, onlar ile arkadaşlık yapılmaz..."gibi söylemler ortalıkta dolaşır oluyor. İklimi biraz sert olabilir, ama ülkenin size bunu avantaja çevirebileceğiniz pek çok yanı da mevcut. kolayca ayak uydurabilirsiniz. 

Bir zamanların sert insanları için şimdilerde daha iyi söylemler kullanılır oldu. Belki bunun farkına çoğu kişi varmıştır, ama neden insanlar birden böyle bir dönüş yaptı da Norveç'i ve Norveç'lileri bu şekilde tanımladılar bilemem. 

Bu liste Norveç ve Norveçliler hakkındaki bu yanlış algıları kırmak için yapıldı. 

İşte size Norveç'te yaşamak için 14 güzel sebep! Erişimi Kolay Avrupa'nın 240 yerinden direkt olarak uçak ile ulaşılabilir. İstanbul'dan kalkış yapan uçaklar ile Norveç 3 saat sürüyor. Ülke çapındaki altyapı günlük hızlı uçuşlar ve modern trenler ile çok iyi durumda. 

Oldukça Güvenli 
Norveç'teki suç oranı çok düşüktür. Büyük şehirlerde bile rahatça yürüyüş yapabilirsiniz. Norveç'teki kırsal alanlar bir huzurun keyfini çıkarmak için son derece güvenli.  

Maddi Açıdan Hiç de Zorlayıcı Bir Ülke Değil 
Norveç'teki ekonomi stabil bir özelliğe sahip ve para için iyi bir değer var. Konaklama ve konferans programları konusunda diğer Avrupa ülkeleri ile rekabet edebilir. 

Konaklamalarda kahvaltı, internet ve vergiler dışında herhangi gizli bir maliyet yoktur.  


Doğa 
Norveç şaşırtıcı güzellikte ve egzotik bir doğaya sahiptir. 4 mevsim de dengeli geçer; yazlar sıcak ve kışlar soğuktur. Şehirlerde bile kendinizi doğaya yakın bulabilirsiniz. İklim doğanın bir parçasıdır ve buradaki doğa sizi etkileyecek düzeydedir. 

Deneyimleriniz unutulmaz olabilir. Doğa Norveç kültürünün bir parçası olduğu için Norveçliler üzerinde her zaman aktif bir rol oynamıştır. Temiz su ve temiz hava keyfini başka bir yerde bulamazsınız. United Nations Sustainable Development Solutions Network tarafından gerçekleştirilen World's Happiness Report'un 2013 raporuna göre 156 ülkede anket yapıldı. 

156 ülke arasında Norveç'in en mutlu ülke olduğu sonucuna ulaşıldı. Bunda sağlık, özgürlük ve sosyal desteğin büyük payı olduğu da belirtiliyor. Norveç'te samimi ve deneyimli insanlar bulmak çok kolay. Büyük organizasyonlar, seyahat veya herhangi bir maceradan bahsederseniz bu oran daha da artabilir.  

Sağlıklı Gıdalar 
Norveç yerel ve kısa süreli gıdada lider ülke konumunda. Tamamen doğal, lezzetli ve sağlıklı gıda ürünleri dolayısıyla unutulmazlar arasında. Otantik Kültür Yapısı Norveç'te kaldığınız süre boyunca Norveçliler ile çok iyi ilişkiler kurabilir ve onların kültürlerini rahatlıkla öğrenebilirsiniz. 

Geleneklerine oldukça bağlı yaşam Norveçliler kültürü, doğayı ve geleneklerini bir parçaları olarak görüyorlar. Norveç'tek tarihe her zaman bir saygı ve özlem vardır. Sizi yüzyıllar öncesine götürecek yerleşim yerleri, etkinlikler ve çeşitli yerel öğeler görmek mümkündür. 

Norveç'te her zaman bir şeylere yakın olursunuz: Kastettiğim şeyi anladınız... Doğa, dağlar ve su. Bunun dışında sanata da büyük önem verilir. Başkent Oslo'daki sanat müzeleri ve enteresan otelleri ile farklılılarını ortaya koyarlar.  

Huzurlu 
Norveç'te büyük şehirler olmasına rağmen atmosferi her zaman sizi rahatlatabilir. Sessizliğin ve huzurun tadını çıkarmak için gidilmesi gereken bir yer. Muhteşem Fotoğraflar Çekebilirsin İnanılmaz güzellikteki mekanları sayesinde arkadaşlarına, ailene ve diğer insanlara gösterebileceğin muhteşem fotoğraflar çekebilirsin. 

Gün Batımını İzleyebileceğin Nadide Bir Yer Doğal bir fenomen olan gün batımını Norveç'te rahatlıkla izleyebilirsin. Kuzey Norveç'te yaz aylarında muhteşem bir güzellikte izleyebilirsin. Keşfetmek için Çok Fazla Yer Var Norveç'te keşfedebileceğin ve deneyimleyebileceğin - doğadan öğrenebileceğin - çok fazla yer var. Eğer kendine güveniyorsan denemekten vazgeçme.  

Kuzey Işıkları 
Doğanın harikalarından ve bir başka fenomen Kuzey Işıkları Norveç'te tüm gece boyunca hiç sıkılmadan izlenebilir güzellikte. Olağanüstü bir manzara... 

Ulusal İçki Aquavit Çeşitli bitkiler ile harmanlanıp tatlandırılmış patates ağırlıklı bir içki. Çok etkili ve cila olarak bira kullanılabilirmiş. - Bu çok ağır olabiliyormuş.(onedio.com)
NORVEÇ'E GİDİP MUTLU BİR ŞEKİLDE YAŞAMAK İÇİN 14 SEBEP NORVEÇ'E GİDİP MUTLU BİR ŞEKİLDE YAŞAMAK İÇİN 14 SEBEP Reviewed by techno on Nisan 15, 2014 Rating: 5

Hiç yorum yok

See Norway live.See our webcams.BUTTON..!